Chis Cornells laatst opgenomen nummer was een gedicht van Johnny Cash

In 1996 nam de in 2003 overleden Johnny Cash het nummer Rusty Cage van Soundgarden op. Het nummer was geschreven door de op zijn beurt vorig jaar overleden Soundgarden-zanger, Chris Cornell. Twintig jaar later zette Chris Cornell muziek onder een gedicht van Johnny Cash en zong het ook zelf in. Het nummer heet You Never Knew My Mind en is mogelijk het laatste nummer dat Chris Cornell ooit opnam.

You Never Knew My Mind zal uitgebracht worden op het album Johnny Cash: Forever Words en zal verkrijgbaar zijn vanaf 6 april. Voor het album hebben muzikanten, naast Chris Cornell, als  Elvis Costello, The Jayhawks, Kris Kristofferson en Willie Nelson, poëzie, brieven en teksten van Johnny Cash op muziek gezet.

Foto © Mark Boninsegna