Nieuwe film Bella Thorne onder vuur

De nieuwe film Habit, waar de Amerikaanse dichter en actrice Bella Thorne in speelt, is zwaar onder vuur komen te liggen. In de film komt een street-smart, partygirl -gespeeld door Bella Thorne- met een Jezus-fetisj, verwikkeld in een gewelddadige drugsdeal en vindt een mogelijke uitweg uit deze situatie door zich voor te doen als een non.

Bella Thorne foto: Instagram

In de film komt ook Jezus voor, gespeeld door Paris Jackson, dochter van Michael Jackson. En dit is dan ook gelijk het probleem: een vrouw die Jezus speelt, dat is iets waar conservatieve christelijke organisaties maar moeilijk tegen kunnen. Uit alle macht proberen de christelijke anti-lgbthq organisaties de film, die momenteel in de laatste fase van productie is, te verbieden. Voor hun is de film onrespectvol en godlasterlijk.

Bella Thorne laat op haar Instagram weten niet echt onder de indruk te zijn van de, tot nu toe, 260.000 mensen die een petitie tegen het uitbrengen van Habit hebben ondertekend.