Lana Del Rey brengt debuutbundel uit

De Amerikaanse zangeres en dichter Lana Del Rey komt eind september met haar debuutbundel: Violent Bent Backwards Over the Grass. Al geruime tijd wordt er naar de debuutbundel van Lana Del Rey uitgekeken.

Violent Bent Backwards Over the Grass, vernoemd naar het eerste gedicht dat Del Rey ooit schreef en zal meer dan dertig gedichten bevatten.

“Sommige gedichten,” vertelt Del Rey, “Kwamen in één keer bij me binnen en sommige heb ik eindeloos aan zitten werken om het perfecte gedicht te creëren. De gedichten zijn eclectisch en eerlijk en hebben geen diepere betekenis dan wat ze zijn. Dat is ook de reden waarom ik trots op deze gedichten ben, vooral omdat ze met een authentieke sfeer geschreven zijn.”

Het audioboek van Violent Bent Backwards Over the Grass verschijnt al deze zomer, op 28 juli. Het hard cover boek welke ook een aantal van Del Reys getypte manuscripten en door haarzelf geschoten foto’s bevatten, e-book en op CD, vinyl en picture disc verschijnen tussen 29 september en 2 oktober.